sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Illan hiukopala, tapaslautanen

Hiihtoloman kunniaksi tein nopeaakin nopeamman tapaslautasen elokuvan kaveriksi. Samalla on hyvä tyhjentää jääkaappia: kurkunpätkä, viimeiset kirsikkatomaatit sekä pian kuivahtava leipä. Kuka olisi arvannut että näistä syntyy herkullinen iltanaposteltava!


- - - - - - - - - - - - -


kahdelle

Tarvitset:

chorizo makkaraa
oliiviöljyä paistamiseen
2 pitaleipää
pala kurkkua
kirsikkatomaatteja
rypäleitä

(oliiveja, kapriksia, paprikaa, päivällä keitettyjä perunoita paistettuna pannulla rapeiksi.. mitä ikinä!)

Sekä jotakin mielestäsi soosia dippaukseen. Tällä kertaa meillä oli valkosipulipikkelssiä.




Lorauta paistinpannulle reilusti oliiviöljyä. Viipaloi chorizo ja paista öljyssä rapeiksi. Nostele pieneen kulhoon.

Kuutioi pitaleivät ja paista samassa öljyssä jossa nyt on myös chorizorasva mukana. Mausta haluamallasi yrtillä, minulla oli tuoretta timjamia. Nostele paahtuneet leipäkuutiot lautaselle ja asettele vihannekset ja hedelmät viereen.

Tarjoile hyvän dipin tai majoneesin kera!


2 kommenttia:

  1. Dippailut on ihan parhaita! Harmi kyllä meillä on iltapalaksi "vain" sipsejä eikä mitään dippiä. Onneksi ne on sentään vinegrettisipsejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja vinegarsipsit on aivan mun lemppareita, ja ne eivät tosiaan tarvi kaveriksi välttämättä sitä dippiä.

      Poista