lauantai 7. syyskuuta 2013

Uunissa gratinoitu chorizopasta

Pastat ovat kaikessa helppoudessaan jääneet viikkomenyyseemme. Pienillä variaatioilla saa mukavaa vaihtelua muuten simppeliin syötävään. Jostain syystä jääkaapissamme on ollut pidemmän aikaa erilaisia chorizomakkaroita. Niistähän se maukas pasta syntyy kuin itsestään. Ruotsin tuliainen, iso möykky Västerbottens ostia, on sekin pian kaapista hävinnyt. Mutta miten ihana ja herkullinen juusto, aivan minun lemppareitani! Tällä juustolla kuorrutimme myös "uunipastan".


- - - - - - - - - - - -


kahdelle

Tarvitset:

spagettia (kahdelle)
punasipuli
chorizomakkaraa
valmista tomaattipastakastiketta
Västerbottens ostia tai parmesaania
koristeluun rucolaa tai basilikaa


Keitä pasta. Suikaloi sipuli ja chorizo. Paista pannulla pienessä tilkassa öljyä.

Lisää tomaattikastike. Valuta pasta ja nostele kastikkeen kaveriksi pannulle. Sekoittele sopivasti sekaisin. Asettele lautaselle ja raasta päälle runsaasti juustoa.

Laita lautaset hetkeksi 200 asteiseen uuniin, pieni hetki riittää. Koristele rucolalla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti