En keksinyt miten olisin voinut tämän blogini ydinajatuksen paremmin kiteyttää. Mulla on siis aina nälkä. Ja vaikkei nälkä aina masussa kurnisikaan, minulle maistuu ruoka aina ja sitä on ihana syödä!
Alla tämänpäiväinen pikalounas. Oma versioni italialaisesta klassikosta spaghetti al pollo al limoni.
Tykkään sekoittaa pastan suoraan kastikkeeseen jo pannulla. Näin soosi levittyy ihanan tasaisesti koko annokseen ja ruokaa ei tarvitse pyöritellä enää lautasella.
Tykkään tehdä ja maustaa ruokaa mututuntumalla, vähän rennosti. En kauheana nipota mitoista (paitsi leipoessani). Joten alla vain käyttämäni mausteet joita huiskein oman maun mukaan.
Barilla täysjyväpastaa
Broilerin maustamaton rintafilee, purkki ruokakermaa, pari kevätsipulia ja osa vartta
Maustamiseen suolaa, kurkumaa, muutama ripsaus inkivääriä, hitunen cayennepippuria, loraus kanafondia ja reilusti sitruunamehua. Itse käytin Limmin sitruunamehua, parasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti