keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kermainen riisiuunilohi

Pidän kalasta todella paljon. Monesti kyllä jää kala kaupasta ostamatta, onhan se kuitenkin melko nopeaa ja helppoa valmistettavaa. Tämä ohje on hauskasti erilainen. Kermaisen täyteläinen ja ruokaisa lopputulos, perunan kanssa tai ilman. Suosittelen lohen kaveriksi vihersalaattia, on sen verran tuhtia evästä.

- - - - - - - - - - - - -

Isolle sakille

Tarvitset:

lohifilee
2 purkkia ruokakermaa
2 purkkia smetanaa
1 dl nopeasti kypsyvää riisiä
5 rkl sinappia
reilusti tuoretta tilliä
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa, pippuria
juustoraastetta

Aseta kala vuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta lohen pinta suolalla ja pippurilla. Sekoita aineet yhteen ja levitä kalafileen päälle. Kuorruta juustoraasteella.


 Paista n. 200 asteessa 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti