keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lämmin peruna-pekonisalaatti

Siskollani on mainio ohje lämpimästä salaatista jonka päätimme taannoin toteuttaa. Melko ehkä tavanomaisen peruna-pekoni yhdistelmän kruunaa koko salaatin juju: itse tehty kirpeä sinappikastike!

- - - - - - - - - - - - - -

3-4 ruokailijalle

Tarvitset:

8 keskikokoista perunaa keitettynä
paketti Amerikan pekonia
2-3 kevätsipulin vartta
ruukku jääsalaattia

Kastike:

2 rkl valkoviinietikkaa
3-4 rkl rypsiöljyä
½ tl mustapippuria
1 rkl sinappia
1 tl sokeria

Palottele peruna suupalan kokoisiksi kuutioiksi. Kuutioi pekoni ja paloittele sipuli, paista pekoni pannulla rapeaksi ja paista samassa rasvassa pekonien perään myös sipuli. Lämmitä vielä sipuli-pekonipaistoksen jälkilämmöillä ja rasvoissa perunakuutiot. Asettele jääsalaatti laakean vuuan pohjalle ja kaada sinappikastike päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti