torstai 26. heinäkuuta 2012

Blogipiknik

Kokoonnuimme (Diplomi-)insinöörin tupaan herkkuinemme piknikhengessä. Päivällä jo sääennusteet tekivät tepposet ja Ainolanpuisto vaihtui sisätiloihin. Suuret kiitokset myös minunkin puolestani isännälle ja uusille ja vanhoille tuttavuuksille! Oli oikein mukava tavata teitä kaikkia.

Pikniktunnelma ikäänkuin hiipi ylimääräiseksi vieraaksemme kun lörppänät pahvilautaset koittivat parhaansa mukaan kannatella kaikkia siihen lastattuja herkkuja. ;)

Sandwich artisteja löytyi joukostamme useampia, niin oli upeita ja meheviä leipäsiä tehty. Ja miten paljon vaivaa niiden eteen oli nähty! Tarjolla oli myös kanttarelli-pekonipiirakkaa, parsakaali-cashewsalaattia, lihapullia retiisitsatsikin kera ja patonkia tapenaden kera. Ei vitsi!


Itämaiset kurkkukupit veivät kielen mennessään!


Jälkkäripuolella ei tosiaan jäänyt tarjottavat kakkoseksi. Mansikkakakkua, keksi-tuorejuustopalleroita, tiramisua ja juustokakkua.Kiitos Kokkeillaan, Peruspöperöä, Sokerikukkasia, Ghetto Gourmet, Pastanjauhantaa, Makuja kotoa, Kokit ja Potit blogien taustavoimille sekä (Diplomi-)insinöörin keittiössä blogin Pekalle.

8 kommenttia: