tiistai 17. heinäkuuta 2012

Behnford's

Mikään ei ole niin hauskaa ja jännittävää kuin kierrellä ulkomailla paikallisia ruoka- ja herkkukauppoja. Lähikaupassakin jumitan kakunkoriste- ja mausteosastolle ihmettelemään tarjontaa ja samalla aivot raksuttavat erilaisia ohjeita ja makukomboja päässä.

Tällä kertaa emme olleet ulkomailla, vaan Helsingistä löytyi toinenkin herkkukauppa missä vain oli päästävä käymään. Behnford's (WTC Plaza, Keskuskatu 7B) myy makeita ja suolaisia herkkuja Jenkeistä ja Briteistä. Vaikka ja mitä pitikin taas ostaa. Luvassa totaaliset sokeriöverit!


Yllä, vasemmalta oikealle: Betty Crockerin oranssia kuppikakku (kuka keksi ton nimen? Argh!) kuorrutetta muotovaahtopullossa :), Pop tartseja makuina smores (kaksi, vaahtokarkki, suklaa) ja hot fudge sundae, Mountain Dew limua, Ben Shaws cream soda limpparia. Maistuu vaniljajätskille joka on nestemäistä ja hiilihapotettua. Outoa ehkä äkkiseltään suomalaiseen makuun, mutta on hyvää! Keskellä Betty Crockerin supersuklainen kakunkuorrutuslevite (erittäin hyvää myös sellaisenaan, nimim. sormin purkin yksin tyhjentänyt). Aero suklaata taviksena ja minttuisena, Butterfinger maapähkinäpatukka ja Big Red kanelipurkkaa.


Okei, tämä viimeistään vakuutti mut. Tosi terveellistä, syön hyvällä omallatunnolla!

3 kommenttia:

  1. Ou mai... sinäkin ostit poptartseja! Me bongattiin niitä Citymarketista ja ostettiin kokeeksi. Maisteltuamme todettiin, että näitä voi tarjota lapsivieraille joskus :) Tykkäsitkö sinä?

    VastaaPoista
  2. Mähän oon niin vietävissä kaikissa kaupoissa että on pakko ostaa ja testata kaikkea mahdotonta ja mahdollista. :) Olihan ne ankean näköisiä kakkuloita mitä paketista kuoriutui, mutta täytyy sanoa että hetki leivänpaahtimessa ja lämpöisenä syötynä se oli ihan okei. Smores oli makuna parempi kuin tämä toinen. Mies taisi tykätä vähän enemmän kuin minä itse. Hyvä idea muuten tarjota lapsivieraille! Näitä tartseja kun nyt on muutama.. :)

    VastaaPoista
  3. Minä oon ihan samanlainen utelias, mainosmiesten unelma oikein! Kun siippa on samanlainen, niin meillekin päätyy aina kaikenmoista kokeiltavaa :)

    VastaaPoista