tiistai 21. toukokuuta 2013

Itsetehty Bounty-jäätelö

Vappupöytään iskin salmiakkijäätelön lisäksi Bountyn makuista jäätelöä. Suomesta tätä kookoksen ja suklaan makuista jäätelöherkkua ei taida juurikaan saada, joten ulkomailla sitä popsin aina niin paljon kuin lähtee, ehdoton suosikkijäätelömakuni. Salmiakkijätskiä ja kookosjäätelöä ei tosiaan samasta kiposta syöty, eikä makuja ajateltukaan yhteensopiviksi. Jäätelövilli valtasi minut kun tajusin että vain mielikuvitus on rajana mitä jätskin maustamiseen tulee.

Bountyinen versio syntyi kookoskermasta ja kookoshiutaleista. Hiukan suklaatia. Naminami! En malta odottaa mitä makuja seuraavalla kerralla syntyy.


- - - - - - - - - - - - - 


Tarvitset:

4 dl kuohukermaa
1 tlk kondensoitua maitoa
1 dl kookoskermaa
3 rkl kookoshiutaleita
suklaakastiketta / maitosuklaapaloja / ...

Vaahdota kerma. Sekoita kookoskerma ja kookoshiutaleet kondensoituun maitoon. Yhdistä huolellisesti kermavaahtoon. Kaada joukkoon suklaakastiketta ja sekoita se suuripiirteisesti niin, että kastikkeesta jää jäätelömassaan suklaaraitoja. Vaihtoehtoisesti voit myös rouhia maitosuklaata joukkoon. Varmasti maukas vaihtoehto sekin.


4 kommenttia:

 1. Uuuh, en muista syöneeni koskaan varsinaista bounty-jäätelöä, mutta kookos on yleensä kyllä tosi hyvää. Pakko kokeilla ehkä jo viikonloppuna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bounty-jäde on ihan pakollinen ulkomailla. Kyproksella ensimmäisen puikkoni kalastin kämäsestä jäätelökaapista jonka sisältö oli vähintäänkin epäilyttävää.. ja pakko oli saada siitä huolimatta! :D Tämä on todella rasvainen ja täyteläinen versio. Kookoskerman tilalla voi käyttää myös kookosmaitoa.

   Poista
 2. Kuulostaapa todella hyvälle. Pakko kokeilla.

  VastaaPoista