tiistai 14. elokuuta 2012

Pasta carbonara

Lohturuokaa parhaimmillaan. Suolaista, kermaista ja todella täyttävää. Pasta carbonaran pyöräyttää hetkessä, kastike valmisuu samassa ajassa kun spagetti kypsyy.

Tarvitset:

Barilla täysjyväpastaa (kahdelle)
paketti Amerikan pekonia
sipuli
2 dl ruokakermaa
puolikas lihaliemikuutio
pienenpieni rouhaisu mustapippuria
(parmesan raastetta)

Toivottavasti kaikki lukijat osaavat keittää spagettia, joten jätettäköön se työvaihe tarkemmin kuvailematta. :)

Kuutioi pekoni, pilko sipuli. Paista pannulla yhtäaikaa että sipuli imee itseensä herkulliset maut. Kun sipuli ja pekoni alkavat olla kypsän oloisia, kaada päälle kerma ja murusta puolikas lihaliemikuutio, mausta pippurilla. Anna kerman keittyä kasaan, huomaat kun koostumus alkaa olla herkullisen paksua. Nostele spagetti kastikkeen joukkoon ja pyöräytä soosi tasaisesti pastaan.

2 kommenttia:

  1. Aina nälkä - no niin mullakin! Hyvä nimi sun blogilla. Pasta carbonara se vasta namia onkin :) Itse laittaisin pienenpienen rouhaisu sijaan reilusti mustapippuria, mutta jokainen tietysti makunsa mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Syöminen on ihanaa! :) Niimpä, onneksi reseptejä voi varioida ja maustaa oman makunsa mukaan. Tervetuloa blogiini vierailemaan toistekin!

      Poista