Vietimme pikkujouluja ystäväporukalla pienen syötävän merkeissä. Ruokapöydässä ei mikään ruoka juurikaan muistuttanut joulusta. Tarkoitus olikin syödä ja napostella pienellä suolaisella, piirakalla ja salaatilla. Ja hyvin näistä sai napansa täyteen!
Blogipikkujoulut toimivat mitä mainioimpana inspiraationa loihtiessani viemisiäni omiin pikkujouluihimme. Kinkku-tuorejuusto täytteisiä croustades-kupposia sekä karkkipossuleipäsiä, jonka idean härskisti varastin Hannelelta. Ne olivat aivan liian hyviä! Kiitokset.
Pikkujoulupöydästä löytyi ystäväni tekemiä paahdettuja ruisleipätikkuja ja valkosipulimajoneesia. Ja ruisleipä tietenkin itsetehtyä juureen leivottua ihanuutta.
Pastapestosalaattia. Simpukkapastaa ja vihreää pestoa, jäävuorisalaattia, suippopaprikaa, kirsikkatomaattia, fetaa sekä paahdettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä. Muistinkohan kaikki? Tämä täyttävä ja rouskuva salaatti on ihan yksi lemppareistani.
Kinkku-tuorejuustokupposet sekä Farangin karkkipossu leivät.
Tarjolla oli myös suussasulavaa pestopiirakkaa.
Pienet joulut vietetty. Masu täysi, olo onnellinen ja aina nälkäisen nälkä hetkeksi selätetty! Kiitos!
Karkkipossuleivät oli kieltämättä hullunhyviä. Pitäisiköhän joulun aikaan niitä taas loihtia, uu!
VastaaPoistaJoulupossu tuunattu Farangin tyyliin? ;) Possu ku possu, joulupöytään pieni vaihtelu varmasti virkistää.
Poista