Testikaakao oli mitä herkullisin kuuma kaakao. Maitovaahdottimella syntyi kaunis hattu kuuman juoman päälle. Myönnettäköön että äärimmäisen hankala tämä maitovaahto on silloin, kun haluaisi päästä käsiksi itse juomaan. :)
Jos joku vielä aikoo aatoksi näitä valmistaa, kannattaa aloittaa jo tänään, sillä ganachen tulee jähmettyä yön yli jääkaapissa (ja muutama tunti pakkasessa takapihan pöydällä!).
- - - - - - - - - - - - - -
noin 20 kappaletta
Tarvitset:
reilu desi vispikermaa
tölkki kondensoitua maitoa
2 suklaalevyä (tummaa)
halutessasi vaniljaa
pussi Rocky Mountain Marshmellows vaahtokarkkeja
Rouhi suklaa pieniksi kuutioiksi.
Tee vesihaude. Kaada vesihauteessa lämmenneeseen kulhoon kerma ja kondensoitu maito. Anna lämmetä.
Kaada suklaamurut kerma-maitoseokseen ja sekoittele rauhallisesti kunnes suklaa sulaa. Keitä vesihauteessa hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi vanilja ja sekoittele vielä huolellisesti.
Kaada suklaaganache leivinpaperilla vuorattuun muottiin tai vuokaan. Anna massan vetäytyä ja jähmettyä kylmässä.
Ennen ganachen leikkaamista, anna sen olla hetki pakastimessa. Näin sitä on helppo leikata kuumalla veitsellä.
Leikkaa suklaaganachesta paloja ja työnnä tikkuun vaahtokarkin kaveriksi. Kääri sellofaaniin ja solmi sellofaani kiini nauhalla.
Ganache alkaa todella nopeasti pehmetä joten paloiksi leikkaamisen ja paketoinnin pitää tapahtua ripeästi. Säilytä kylmässä
Herkkuhetkiä jouluun!
- - - - - - - - - - - - - -
noin 20 kappaletta
Tarvitset:
reilu desi vispikermaa
tölkki kondensoitua maitoa
2 suklaalevyä (tummaa)
halutessasi vaniljaa
pussi Rocky Mountain Marshmellows vaahtokarkkeja
Rouhi suklaa pieniksi kuutioiksi.
Tee vesihaude. Kaada vesihauteessa lämmenneeseen kulhoon kerma ja kondensoitu maito. Anna lämmetä.
Kaada suklaamurut kerma-maitoseokseen ja sekoittele rauhallisesti kunnes suklaa sulaa. Keitä vesihauteessa hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi vanilja ja sekoittele vielä huolellisesti.
Kaada suklaaganache leivinpaperilla vuorattuun muottiin tai vuokaan. Anna massan vetäytyä ja jähmettyä kylmässä.
Ennen ganachen leikkaamista, anna sen olla hetki pakastimessa. Näin sitä on helppo leikata kuumalla veitsellä.
Leikkaa suklaaganachesta paloja ja työnnä tikkuun vaahtokarkin kaveriksi. Kääri sellofaaniin ja solmi sellofaani kiini nauhalla.
Ganache alkaa todella nopeasti pehmetä joten paloiksi leikkaamisen ja paketoinnin pitää tapahtua ripeästi. Säilytä kylmässä
Herkkuhetkiä jouluun!
Onpa nättejä ja varmasti myös herkkuja!
VastaaPoistaAinakin jälkimmäisiä! :D
Poista